Schermafbeelding 2017-10-07 om 22.26.39
Schermafbeelding 2017-11-01 om 22.54.37
Schermafbeelding 2017-11-01 om 22.54.22

Project informatie

Wij zijn Zizi Hairfashion. Door de jarenlange ervaring met verschillende haartypen kunnen wij u de kapsel aanbieden die bij u past. Daarbij staan de specifieke wensen van onze klanten altijd voorop en doen we niets aan het haar zonder goedkeuring van de klant. Wij verrichten alle voorkomende behandelingen. Of het nu knippen, verven of een speciaal bruidskapsel is. Ons ervaren team hairstylisten draaien nergens hun handen voor om. Ons team is gespecialiseerd in zowel dames als ook heren en kinderen.

 

Zizi Hairfashion is een kapsalon die gespecialiseerd is in het verzorgen van de haar voor heren, dames en kinderen. Als PearBlue hebben wij de opdracht gekregen om voor Zizi Hairfashion een website te ontwerpen.

 

De idee was voor de klanten die het eerste bezoek nemen op de website gelijk kennis kunnen maken met de stijl van de kapsalon, de werknemers en de kwaliteiten/prijzen kunnen inzien. Ook dat de website wordt gebruikt als een communicatie middel voor (contact) informatie  te vinden, op Google te staan in de omgeving en afspraken te kunnen maken.

 

De verrichte werkzamen die wij hebben gedaan zijn:

Client: Zizi Hairfashion

Category: Webdesign

Date: Oktober 2017

Ontwerpen van huisstijl

PearBlue was verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen van de huisstijl van de site, daarbij is de logo opnieuw gedigitaliseerd en aanpassingen verricht.

Fotografie

Alle fotoshoots en producten die op de site staan zijn verricht door ons op de locatie zelf.

Domein hosting

Het hosten van de domein hebben wij in eigen handen genomen en de website geoptimaliseerd met de geavanceerde instellingen van de servers.

Snelle service

Door duidelijke afspraken te maken en alles snel te onderhandelen was de hele site in enkele dagen online. Na fouten die zijn opgemerkt zijn ook gelijk verbeterd, en worden nog steeds verbeterd.